8 idéer för att tjäna pengar online utan att investera något

Det finns ett talesätt som säger “pengar skapar pengar”. Jag är säker på att den som gjorde den frasen inte kände till Internet.

Den virtuella världen är en av de få platser där du kan börja med noll dollar och hitta ditt sätt att tjäna ett heltidsjobb.

Att tjäna pengar online utan att investera kräver lite arbete och tid, men det kan göras om du verkligen vill ha det, och i den här artikeln visar jag dig de bästa 8 idéerna för att utföra det.

8 idéer för att tjäna pengar online utan att investera

  1. Tjäna pengar online endast med din e-post

Om du undrar om du kan tjäna pengar online utan att arbeta hårt, och har bara en dator och en e-postadress, svaret är ja.

Och det enklaste sättet att få det är genom att fylla i betalda undersökningar.

Du kan spendera så mycket tid som du vill, från bara 5 minuter varje dag till ett par timmar för att få mer inkomst. Och allt du behöver göra är att svara på frågor om de saker du gillar och dina intressen.

Registrering på enkätsidor tar dig inte mer än 2 minuter; då behöver du bara titta på ditt mail dagligen för att se om det finns nya frågor för dig och svara på dem för att tjäna pengar.

Läs denna artikel här

Klicka på knappen nedan för att se listan över undersökningar som jag använder med företag där du inte behöver betala något för att registrera dig.

Gratis lista över betalda undersökningar <<

Jag har gjort undersökningar i flera år på min fritid, och jag tjänar tillräckligt med pengar för att köpa kläder och böcker jag vill ha, och betala för vissa livsmedelsbutiker shopping varje månad.

Ja, du kommer inte att tjäna en lön som i ett heltidsjobb, men vad kostar det dig att ge din åsikt om något ett par gånger om dagen, i ca 10 minuter varje gång och tjäna i slutet av månaden lite pengar för dina lustar?

Hur tjäna pengar hemifrån

  1. Har du ett Facebook-konto? Tjäna pengar med det!

Jag är säker på att minst en gång om dagen du anger några sociala nätverk. Kanske Facebook Instagram nyheter, YouTube-videor, eller ladda upp ett foto av dig själv.

Vad händer om jag säger att göra samma sak du gör nu gratis kan tjäna dig mer än mes 1500 varje månad?

Även om du tycker att det är galet, genererar många av mina elever den inkomsten just nu tack vare intjäningen med networks-plattformen.

Det är ett nytt system som min student Isabel Blanco har skapat där du bara måste ange sin sida, skriva din e-post, och de kommer att skicka dig de uppgifter som är tillgängliga för att utföra.

Du kan välja hur länge du vill arbeta varje dag (15 minuter, en timme, två timmar) och de sociala nätverk du gillar mest.

Då behöver du bara göra samma sak som alltid: lämna en kommentar på YouTube, som Facebook-inlägg, eller skriv något på Twitter.

För varje uppgift du gör du kommer att betalas mellan $ 25 och 8 83, och du kommer att vara den som väljer scheman och tid att göra det.

  1. Så jag tjänar dólares 1,843 varje månad

Detta är ett av de mest lönsamma sätten att börja generera bra inkomst på Internet: investera i binära alternativ.

Jag har handlat på denna typ av utbyte i mer än 4 år, och varje månad gör jag mer än dólares 1,800 i vinst genom att investera ett par timmar om dagen i arbetet med detta.

Först var jag rädd för att förlora mina pengar eftersom jag inte visste något om investeringar, och jag hade alltid sett denna värld som något komplicerat som bara de bästa mäklare kunde förstå.

Men efter att ha letat efter information om binära optioner lärde jag mig att dessa affärer är mycket enklare än den traditionella utbytet, och jag bestämde mig för att göra min första investering.

Sedan dess har jag förbättrat mina strategier, och nu tjänar jag om dólares 1,843 varje månad hemifrån med bara Min Dator och Internet.

Jag rekommenderar att du börjar använda IQ Option-plattformen och använder ditt demo-konto för att lära dig att investera i dessa affärer.

Registrera dig och använda demokontot är gratis, och du kommer att få Virt 1,000 virtual (inte riktigt) för att börja träna med demokontot.

Ange dina uppgifter nedan för att registrera gratis på IQ Option:

När du har lärt dig allt du behöver om att investera i binära optioner, behöver du bara göra en insättning på 10 dollar för att börja handla på ett riktigt sätt och tjäna pengar.

Så här började jag: jag investerade dólares 10, och med mina första två affärer (var och en av $5) tjänade jag $182.

Sedan tog jag dessa vinster och investerade en del av den $182 i att göra fler investeringar, och det är hur 3 månader senare började jag generera belopp på $1,843 i månaden.

  • Risk Alert: ditt kapital kan vara i riskzonen. Mina läsare är mycket viktiga för mig, och det är därför jag rekommenderar att du börjar med bara $10.
  1. Om du vet hur man skriver, vet du hur man tjänar pengar online

Innehållet är bränslet på Internet. Endast WordPress-användare publicerar mer än 347 inlägg varje minut (det handlar om 498,240 artiklar varje dag om du är en av dem som gillar att beräkna).

Och allt detta innehåll måste naturligtvis skrivas. Och det är här du, om du är frilansande författare, spelar en viktig roll.

Även om det verkar som om det på senare tid finns många författare som är villiga att ta ut löjliga mängder för att skriva, finns det också en annan stor grupp av högkvalitativa professionella författare på Internet.

Med denna idé att tjäna pengar på nätet utan att investera kan du tjäna en bra inkomst för att betala för din college utbildning eller betala dina hushåll räkningar bekvämt.

Sätt att få pengar

Det bästa sättet att starta din karriär som frilansande författare är genom plattformar som Tjäna pengar skriva, Upwork, frilansarbete, eller Elance.

Hur tar man detta till nästa nivå? Skapa en webbplats med din portfölj (en katalog där du visar några av dina skrivna texter) och be om arbete direkt på platser som bloggar eller artikel webbplatser.

  1. Sluta berätta ditt liv på Twitter och börja tjäna pengar

Om du inte har varit fryst i en tidsmaskin, är du säker på att veta den makt som sociala medier har. Vissa 684,478 innehåll inlägg per minut delas på Facebook ensam.

Så som du kan föreställa dig kan du tjäna pengar på Internet via sociala nätverk och göra dem till ett mycket lukrativt företag.

Komma igång på dessa plattformar är lika enkelt som att skapa en Facebook sida / Pinterest styrelser / Twitter-konton och dela innehåll på vissa ämnen (till exempel säga om viktminskning).

Tjäna pengar online utan att investera

När du bygger trafik (besök, följare, mer “gillar”) kan du också dela kommersiella länkar för att tjäna pengar som säljer produkter.

Vissa tjänster som Adf.ly de betalar också pengar för att skicka besökare via sina länkar.

Skapa en blogg och erbjuda en gratis produkt att ladda ner i utbyte mot din läsares e-postadress.

Kör din sociala medier trafik till din blogg och bygga en e-postlista över potentiella kunder.

  1. Tjäna pengar bara för att lyssna!

Detta är en fantastisk idé att tjäna pengar online utan att investera: lyssna på musik!

Få människor gillar inte att njuta av bra låtar medan du tjänar pengar, och med den här metoden kan du få det enkelt.

På Slice the Pie web kan du lyssna på låtar av band eller sångare som vill släppa sina album på marknaden och för att ge din åsikt om vad du tycker att röst, melodi eller texter, kommer de att betala dig pengar medan ditt öra har bitarna.

Vid denna tid, skiva kakan är endast tillgänglig för amerikanska invånare.

Hur får man pengar online

Du behöver bara registrera dig, Välj de musikgenrer du gillar och börja lyssna på de låtar som visas och ge en poäng.

Dessutom är det inte nödvändigt att lyssna på allt, bara de första 30 sekunderna. Ju fler åsikter du gör desto mer pengar betalas du för varje låt kommer att gå upp.

Det enda problemet är att du måste skriva din recension på engelska. Men det finns många användare av denna webbplats som hävdar att tjäna mer än 6 60 en månad bara lyssna på några låtar varje dag!

  1. Bli mästare

Online utbildning växer idag.

Den höga kostnaden för universitet och bristen på verkliga färdigheter för doktorander har blomstrat en bransch tillägnad undervisning studenter från saker som programmering till produktiva färdigheter.

Denna marknad värderas till cirka ganancias 56,2 biljoner i resultat.

Genom plattformar som Udemy (som har en version också på spanska) kan vem som helst bli lärare gratis. Och det är ett bra sätt att tjäna pengar online utan att investera.

Allt du behöver är din kunskap om en viss färdighet, ETT program (eller programvara) för att fånga skärmdumpar eller spela in videor och ett konto på Udemy.

Det finns ingen gräns för vad du kan lära dig: programmering, organisering av färdigheter, skrivteknik…

Sätt att få pengar

I allmänhet tar instruktörer på den här webbplatsen vanligtvis mellan $ 10 och 3 30 per timme, så det är en bra idé att du får en handfull studenter (istället för en enda student) och så översätter den till en bra summa pengar.

Skapa flera kurser för att täcka alla aspekter av den färdighet du undervisar. Starta en webbplats för att generera ytterligare trafik och sälja dina Udemy videor och pedagogiska e-böcker där för att tjäna ännu mer pengar.

  1. Publicera e-böcker

I augusti 2012 meddelade Amazon att e-böcker (eller e-böcker) sålde mer än traditionella tryckta böcker på sin plattform.

Det är ingen överraskning, men det betyder att denna enorma försäljningsvolym kan vara en enorm möjlighet att tjäna pengar online.