Leopard Geckos Reptil

Förmodligen en av de mer populära Om inte den mest populära av alla kolla in alla tillbehör till reptiler du kan köpa på snorbilligt, fick Leopard Gecko sin plats på denna lista av många, många skäl. I huvudsak vinner Leopard Gecko poäng för att vara överkomlig, lätt att hantera, lågt underhåll att ta hand om och underhållande kolla in alla tillbehör till reptiler du kan köpa på snorbilligt.

Från ökenklimatet i Mellanöstern och västra Indien är Leopard Gecko en slående ras av Gecko känd för sina unika egenskaper som inte vanligtvis finns på andra gecko raser.

Unik från andra arter av gecko, Leopard Gecko har ögonlock ännu saknar klibbiga tå kuddar … vilket innebär att de tenderar att vara mindre nervös än andra arter av gecko.

På grund av detta kommer du inte att se Leopard Geckos rengöra sina ögonlock på samma sätt som andra geckos gör, inte heller kommer du att se dem vertikalt klättra.

När det gäller storlek och livslängd kan du förvänta dig att din Leopard Gecko ska växa till 8 till 12 inches lång och leva upp till 20 år, och som sådan bör du tänka länge och hårt om hur mycket vård du behöver för att sträcka sig till djuret om de lever så länge.

Eftersom dessa geckos inte är riktigt hoppare, kan det få dem att verka mindre Skid än andra geckos, som den också mycket populära Crested Gecko.

Som du kanske misstänker är Leopard Geckos också ganska fogliga och är väldigt lätta att hantera, så länge du håller en hand under dem så att de inte faller. Detta gör dem till ett utmärkt val för dem med barn.

När det gäller pris är Leopard Geckos mycket överkomliga när det gäller kostnader i samband med deras kost, livsmiljö och liknande. Ställa in en livsmiljö i början kommer att kosta dig allt från $ 50 till $ 100 eller så.

Om du inte har en baby och väljer en liten tank för att starta, är denna inställning vanligtvis en engångsinvestering.

Leopard Gecko Livsmiljö

Även om en första investering mot en vuxen storlek Leopard Gecko kan slå dig så dyrt, överväga det faktum att det är en engångsinvestering.

Eftersom de inte behöver äta varje dag och kan överleva på billiga matare som syrsor, kan du förvänta dig att spendera bara ett par dollar i veckan, om ens det.

Dessutom, eftersom Leopard Geckos äter en diet främst av levande matare (AKA insekter), tycker många att det är mycket underhållande att mata dem och titta på dem jaga.

När det gäller tid och nivå av vård kräver Leopard Geckos också mindre daglig vård, vilket innebär att de är mer lågt underhåll. De behöver inte äta varje dag och kan få tillräckligt med vatten helt enkelt från sin vattenskål.

Så, om du gillar att ta frekventa helgresor eller stanna natten på en väns eller partners hus, behöver du inte komma rusar hem för att mata din gecko.